Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Genel amacı insanoğluın binayı muhatara görmeden bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri belde düzenır.

Yangın takkadak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğruca orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması ciğerin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Bununla alay malay süflidaki kriterlere mevla olan yerlerde sessiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari bünyesı ilkin yürütmek üzere yararlanma amacına ve kullanan kişi nüshasına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birmebzul insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu alışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa Yangın Çıkış Kapısı son veren kapıya denir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Kanatlar zarfında makul yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin dayanak plakaları mevcuttur.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve esinti şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Daha yüksek konutlarda veya işlemyerlerinde şişko tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını tedariklemek üzere takkadak bir tomar yangın merdiveni bile ıztırari tutulabilmektedir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya çın ve kolay açılabilen dokumaya sahiptir.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve yer sarsıntısı afetlerinde bile en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların canını kurtardığında henüz çok anlaşılacaktır.

Yangın veya acil hesap vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında malumat alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page